header

Aanbod

Werken aan persoonlijke ontwikkeling kan op individuele basis maar ook in groepsverband waar onderlinge herkenning en uitwisseling verrijkend zijn. In overleg met de cliënt of opdrachtgever wordt duidelijk welk traject en werkwijze het meest geschikt is. Centraal staat altijd het ontwikkelingsgericht werken met de biografie - levensverhaal- van een persoon, familie of organisatie.

Individueel

Coaching
Op bepaalde momenten in je leven vraag je je af, 'wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik'? Die vragen ontstaan naar aanleiding van gebeurtenissen, recent of langer geleden. Dit kan zijn op allerlei gebied; werk, relaties, familie of gezondheid. Misschien sta je op een keerpunt in je leven die om keuzes vraagt of voel je je onrustig en zoek je richting.
Jouw vraag gaan we samen onderzoeken in een intakegesprek. Hierin word je je bewust waar deze werkelijk over gaat. Dit vormt het vertrekpunt voor een traject, dat uit 2-12 gesprekken bestaat. In dit proces kijken wij vanuit een biografisch perspectief en wordt het beeld van jouw verhaal helder. Als je hieraan betekenis kunt geven krijg je er weer zin in, en wij helpen je om dit naar de toekomst concreet vorm te geven.

Presenteren
Je spreekt regelmatig in het openbaar of hebt een gelegenheid waarbij je het maar een keer goed kan doen. Misschien bij een sollicitatiegesprek of een zakelijke presentatie, misschien bij een rouw- of trouwceremonie van een dierbare. Je houdt je geheugensteuntjes erbij, ook al ken je het verhaal uit je hoofd. Maar ken je de essentie en kun je werkelijk present zijn?
Ervaar het verschil tussen 'by heart' en 'uit je hoofd'. Je leert je verhaal te structureren en te bewegen tussen ernst en humor. Daarbij ga je ontdekken hoe je de juiste tijd en ruimte in kan nemen in het moment. Durf jij te spelen met je verhaal?
Een traject op maat; 1-3 afspraken.

Wil je meer weten? We staan je graag persoonlijk te woord.
Groepen

Open inschrijving
Als je binnen een groep wil werken aan persoonlijke ontwikkeling kan dat ook. Wij bieden regelmatig cursussen aan rond een bepaald thema in kleine groepen. De ervaring leert dat het werken met gelijk geïnteresseerden een bijzonder krachtig instrument is. Onderlinge uitwisseling, (h)erkenning, en het 'List'nTell' zijn hierbij belangrijke en verrijkende aspecten.

Kijk bij Nieuws voor het actuele aanbod

In-company
Hoe kun je als onderneming aansluiten op dat wat deze tijd van je vraagt . Je bent op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking, duurzaam ondernemen, het herkennen van talenten en kwaliteiten en het bijeen brengen van (bedrijfs)culturen.
Wij sluiten hierop aan door er een actuele vraag van te maken. Centraal in onze werkwijze staan de biografieën van de organisatie, het team en het individu. Hierdoor ontstaat een nieuwe blik op werken vanuit autonomie, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Bewustwording dat ieders persoonlijke ontwikkeling deel uitmaakt van de ontwikkeling van het team en de organisatie en vice versa. Er ontstaat nieuwe energie om weer aan het werk te gaan. Authentiek ondernemerschap op alle niveaus.

Wil je meer weten? We staan je graag persoonlijk te woord.

Opleiding

BRQ-Opleidingen

BRQ opleidingen richt zich op professionals die met mensen werken, ondernemend zijn en zich persoonlijk en beroepsmatig willen blijven ontwikkelen. De opleidingen worden aangeboden in de vorm van een Masterclass (hbo denkniveau). De Masterclass betreft een intensief groepsproces, aangeboden in combinatie met ondersteunende individuele coaching sessies.
In een kennismakinggesprek bekijken we samen hoe jouw verwachting en behoefte aansluiten op ons aanbod.

Wil je meer weten? We staan je graag persoonlijk te woord.

BRAQUE
Coaching   Cursussen   Opleiding
contact@instituutbraque.nl
06 - 131 818 83
KvK 61447463

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement